



Rotary Learning and Information

based on the curriculum of

Rotary Club of Brisbane Workshop

Opening the door to Rotary

Nicholson Room, The Normanby Hotel 1 Musgrave Rd, Red Hill Brisbane 4059 Saturday 29th May 2021

Workshop Chair: PP Phil Gresham, RCOB



	Workshop Program	
8.30 am	Introduce DG Neil Black	Workshop Chair
8.30 am	Welcome (5 min)	DG Neil Black RC Kingaroy
8.35 am	Our Foundation I - (25 min)	PDG Alan Stephens, RC
	RLI Part 1 module 3	Pine Rivers
9.00 am	Questions (10 min)	
9.10 am	My Rotary World and Rotary Opportunities (25 min) - RLI Part 2 Module 1	PP Bruce McNaught, RCOB
9.35 am	Questions (10 min)	
9.45 am	Foundation II and III (30 min)	PDG Alan Stephens, RC
	RLI Part 2 Module 6	Pine Rivers
10.15 am	Questions (10 min)	
10.25 am	Creating Service Projects (25 min)	PDG Jitendra Prasad RCBI
	RLI Part 3 Module 1 and RLI Part 1 Module 6	
10.50 am	Questions (10 min)	
11.00am	Break for morning tea (10 min)	
11.10 am	Structure of Rotary – My Rotary World (25 min)	PE Mark Williams, RCOB
	RLI Part 1 Module 2	
11.35 am	Questions (10 min)	
11.45 m	Making a difference (25 min)	PDG John Lane, RC
	RLI Part 3 Module 5	Paddington
12.10 pm	Questions (10 min)	
12.20 pm	Club Communication – ClubRunner demo	PE Mark Williams, RCOB
	Questions and on-line practice (30 min)	
12.50 pm	Closing remarks	DG Neil Black and PDG
		John Lane

Lunch will be provided after the workshop with the opportunity for general discussion and fellowship.